Trobada aquest cap de setmana

Si no teniu plans per diumenge vinent, 19 de maig, ens trobarem a partir de les 14.00 per dinar i fer una barbacoa vora l’aigua, que servirà per agafar mides de cara a la calçotada de l’any vinent (que aquest any no hem fet!), i també de cara a la celebració de Sant Joan d’aquí a un mes i escaig.

Si voleu venir a passar una estona amb d’altres amics de l’associació, només cal que dugueu el que vulgueu coure per menjar. La graella, una mica de pa amb tomàquet, cafè i la bona companyia les hi posem nosaltres!

Si fa molt bon dia, hi ha la possibilitat de banyar-se en una platja de sorra molt propera.

La trobada la fem al local del Fiskarfjärdens Båtklubb, la parada de metro més propera és Skärholmen, i després caminar uns 10 minuts fins arribar a l’aigua, vegeu el mapa també per si veniu amb cotxe.

Comptem que per cobrir les despeses del carbonet, el pa, i el cafè haurem de posar-hi unes 20 SEK cadascú. Alternativament, si no voleu portar res, per 150 SEK algú de nosaltres es pot encarregar de comprar-vos la carn i quelcom de beure, però cal que ens aviseu abans de divendres.

Envieu-nos un correu a info@lesquatrebarres.org si decidiu venir, així sabrem quants serem.

Bon cap de setmana!

Tags:

Comments are closed.