Presentació del llibre Tots els Colors del Negre

Desemmascarant els hereus del feixisme a casa nostra i infiltrat a les manifestacions de la ultradreta a Europa, Jordi Borràs presenta la investigació periodística de tota una vida.

«He creuat mitja Europa intentant conèixer l’enemic, però com més respostes trobo més preguntes em faig. Segueixo convençut dels meus ideals, però ara tinc clar que la nit serà molt més fosca del que ens pensem. Som just en aquell punt tan ben definit per Antonio Gramsci: “El vell món es mor. El nou triga a aparèixer. I en aquest clarobscur, sorgeixen els monstres”.»

Dissabte 30 d’abril, a les 14.00, al local de Solna situat a Wiboms väg 10, ens trobarem per presentar el darrer llibre de Jordi Borràs: “Tots els colors del negre”. L’autor ens parlarà del llibre, i sobre la situació actual de l’extrema dreta a Europa i en particular a casa nostra, de com està organitzada, quina és l’amenaça latent que suposa, i per què és necessària, encara avui, aquesta radiografia d’un moviment que ja fa temps que voldríem haver deixat enrere.

Per a tots aquells que en vulguin, hi haurà llibres per vendre.

També podreu comprar el llibre “Dies que duraran anys”, un document excepcional sobre els esdeveniments anteriors i posteriors al referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Hi haurà cafè i quelcom de fika.

Per assistir-hi, escriviu-nos un correu a info@lesquatrebarres.org, ja que tenim places limitades.

Data: Dissabte 30 d’abril de 2022
Hora: 14.00h-16.00h
Lloc: Wiboms väg 10, Solna.
Per entrar busqueu “Holken” al porter automàtic, que us obrirem la porta. Un cop dins cal baixar dos pisos. Si aneu amb ascensor baixeu al pis NK.

Salut i fins divendres!

Tags:

Leave a Comment