L’esplai català

Benvinguts a la pàgina de l’esplai català de les quatre barres. Tornem a engegar l’esplai, temporada hivern 2019. Esperem veure’us a tots! L’Anna continua de mestra i ens farà jugar, pensar i xerrar en català.

Les dates d’aquest semestre i el local:

Gener 19 al local de solna: Wiboms väg 10. Al porter automàtic heu de buscar el nom de ‘holken’ la sala on fem l’esplai i trucar.
Febrer 16 a Ateljévägen 3, just davant de Ateljevägen 6 (“Sportsklubben” ). El metro més proper és Näckrosen (línia blava).
Març 16 al local Wenner-Gren Centrum, sveavägen 164, door code=4521, lletra A (l’edifici és com un semicercle, el local és a la lletra A, al començament). El metro més proper és Odenplan, d’allà es pot caminar 10 min o bé agafar el bus #2 a Sveaplan que et deixa al davant (final de línia).
Maig 4 al local Wenner-Gren Centrum, sveavägen 164, door code=4521, lletra B (l’edifici és com un semicercle, el local és a la lletra A, al començament). El metro més proper és Odenplan, d’allà es pot caminar 10 min o bé agafar el bus #2 a Sveaplan que et deixa al davant (final de línia).
Maig 26, atenció és un diumenge!  al Pampas öppen förskola (Armégatan 34 b, 171 71 Solna).

Juny 8:  final de curs de l’esplai i farem una xocolatada popular! També farem concurs de melindros o sigui que porteu melindros casolans. Després del tast, els farem servir per sucar a la xocolata! ens trobem com sempre a les 14 i cap a dos quarts de quatre ens mengem la xocolata. Si decidiu venir aquest dissabte és important que ens ho feu saber a info@lesquatrebarres.org
La xocolatada la farem al local de järfälla: trumpetvägen 53, 17548 Järfälla. Podeu aparcar al carrer si veniu amb cotxe (recomanat) sinó agafeu el tren fins a jakobsberg i després el bus 553 cap a hummelmora. Baixeu a dragspelsvägen.

Informació important:

  1. recordeu que cal portar berenar ja que fem una pausa. Pels que sou nous, que sapigueu que acostumem a compartir el que portem de berenar.
  2. Per gaudir de les sessions de l’esplai cal ser soci de les quatre barres.

——————–

Format de l’esplai: L’esplai català està pensat per nens de 2-8 anys per poder  jugar, fer manualitats, explicar contes, etc tot en català.

Si esteu interessats en participar o voleu més informació ens podeu enviar un correu a esplai<arrova>lesquatrebarres.org.