L’esplai català

Benvinguts a la pàgina de l’esplai català de les quatre barres. Tornem a engegar l’esplai, temporada tardor 2019. Esperem veure’us a tots! L’Anna continua de mestra i ens farà jugar, pensar i xerrar en català.

Les dates d’aquest semestre i el local:

Agost 31, 14:00-17:00 : gimcana familiar! apunta’t-hi! Ens trobarem a Stora Skuggans värdshus. Recordeu portar roba adequada ja que estarem a fora tota l’estona.
(CAROLAS EKO
Stora Skuggans väg 12A
115 42 Stockholm)
Octubre 5, 14:00-17:00 : Wiboms väg 10, Solna, local Holken
Novembre 2, 14:00-17:00 : Bergdalen 4, Sundbyberg
Desembre 14, 14:-17:00 : wiboms väg 10, Solna, local Holken

Informació important:

  1. recordeu que cal portar berenar ja que fem una pausa. Pels que sou nous, que sapigueu que acostumem a compartir el que portem de berenar.
  2. Per gaudir de les sessions de l’esplai cal ser soci de les quatre barres. Envieu-nos un correu si no sabeu com fer-vos socis.
  3. També cal que signeu un full d’inscripció.

——————–

Format de l’esplai:

Racó de jocs per menuts (infants menors a 4 anys). Espai on hi haurà material per pintar i jugar. Els pares i mares estaran amb els menuts. Potser algun dia algun taller fàcil amb instruccions perquè es faci amb ajuda dels adults.
Activitats i tallers dirigides a infants majors a 4 anys (inclosos). Tres hores d’activitats preparades per la monitora. Els objectius de les activitats són: desenvolupar les seves habilitats comunicatives orals en català, potenciar l’expressió artística i la creativitat, relacionar-se amb els altres i aprendre valors de convivència, educar en el sentits i finalment, adquirir certa autonomia en les seves activitats habituals.

Si esteu interessats en participar o voleu més informació ens podeu enviar un correu a esplai<arrova>lesquatrebarres.org.