L’esplai català

Benvinguts a la pàgina de l’esplai català de les quatre barres. Tornem a engegar l’esplai, temporada tardor 2020. Esperem veure’us a tots! L’Anna continua de mestra i ens farà jugar, pensar i xerrar en català. Aquesta tardor-hiven combinarem activtats exteriors amb activitats indivicuals a l’interior, com serien diferents tallers. Degut a la situació covid-19, demanem confirmar assistència amb una setmana d’antel.lació com a mínim. El límit de nens/es serà de 15. El límit total al local de 30 persones. 

Les dates d’aquest semestre i el lloc:

Setembre 5, 15:00-17:30 : lloc a stora skuggan (Dansbanan) 938H+8C Stockholm; franja d’edat: totes les edats
 
Octubre 10, 15:00-17:30: wiboms väg 10, solna, lokal Holken. 
 
Novembre 7, 15:00-17:30: cancel.lat degut a les noves restriccions del corona virus a suècia
 
Desembre 12, 15:00-17:30: wiboms väg 10, solna, lokal Holken
 

Informació important:

  1. recordeu que cal portar berenar ja que fem una pausa. Pels que sou nous, que sapigueu que acostumem a compartir el que portem de berenar.
  2. Per gaudir de les sessions de l’esplai cal ser soci de les quatre barres. Envieu-nos un correu si no sabeu com fer-vos socis.
  3. També cal que signeu un full d’inscripció (més avall trobareu el document que cal imprimir, omplir i signar. Un cop signat ens el feu arribar a esplai<arrova>lesquatrebarres.org. Moltes gràcies. 

——————–

Format de l’esplai:

Activitats i tallers dirigides.  Activitats preparades per la monitora. Els objectius de les activitats són: desenvolupar les seves habilitats comunicatives orals en català, potenciar l’expressió artística i la creativitat, relacionar-se amb els altres i aprendre valors de convivència, educar en el sentits i finalment, adquirir certa autonomia en les seves activitats habituals.

Si esteu interessats en participar o voleu més informació ens podeu enviar un correu a esplai<arrova>lesquatrebarres.org.