L’esplai català

Benvinguts a la pàgina de l’esplai català de les quatre barres. Degut a la situació covid-19 l’esplai hivern/primavera 2021 queda aplaçat fins a noves direccions. 

Quan la situació ho permeti i ens podem trobar, l’Anna en continuarà fent de mestra i ens farà jugar, pensar i xerrar en català. L’esplai combina activitats exteriors amb activitats individuals a l’interior, com serien diferents tallers. 

 
 
 

Informació important:

  1. recordeu que cal portar berenar ja que fem una pausa. Pels que sou nous, que sapigueu que acostumem a compartir el que portem de berenar.
  2. Per gaudir de les sessions de l’esplai cal ser soci de les quatre barres. Envieu-nos un correu si no sabeu com fer-vos socis.
  3. També cal que signeu un full d’inscripció (més avall trobareu el document que cal imprimir, omplir i signar. Un cop signat ens el feu arribar a esplai<arrova>lesquatrebarres.org. Moltes gràcies. 

——————–

Format de l’esplai:

Si esteu interessats en participar o voleu més informació ens podeu enviar un correu a esplai<arrova>lesquatrebarres.org.

Activitats i tallers dirigides.  Activitats preparades per la monitora. Els objectius de les activitats són: desenvolupar les seves habilitats comunicatives orals en català, potenciar l’expressió artística i la creativitat, relacionar-se amb els altres i aprendre valors de convivència, educar en el sentits i finalment, adquirir certa autonomia en les seves activitats habituals.