Vad är nytt i les quatre barres?

Styrelsemedlemmarna i les quatre barres vill önska en trevlig sommar till alla medlemmar och till alla som besöker vår hemsida. Innan vi går på semester vill vi berätta några nyheter:

  • Sedan några månader tillbaka har vi haft en mänsklig torngrupp i Stockholm. Den är öppen för alla, med eller utan erfarenhet, i alla åldrar, och även om det bara är för att observera. Om du vill ha mer information, vänligen kontakta dem: castellersdestocolm@gmail.com
  • Den katalanska esplai kommer att hålla den sista sessionen före sommaren lördagen den 15 juni och om allt går som det ska kommer castellers att ge oss en demonstration. Esplai tar en paus i juli och fortsätter i augusti. Datumen är ännu inte bestämda, se sidan om esplai för att ta reda på mer.
  • Vi har andra aktiviteter förberedda för hösten: vi kommer att fira Kataloniens national dag med grillning den 7 september. boka in den!
  • Vi planerar också att fira la castanyada den 19:e okt och julen den 14:e dec.

glad sommar!

Comments are closed.