L’esplai català

Benvinguts a la pàgina de l’esplai català de les quatre barres. Aquesta tardor tornem a engegar l’esplai per tota la quitxalla major de 3 anys catalano parlant o amb un interès per aprendre català. Si esteu interessats a participar feu-nos arribar la inscripció signada que trobareu més avall.

Aquest any, la monitora Sofia ens farà jugar, pensar i xerrar en català. L’esplai combina activitats exteriors amb activitats individuals a l’interior, com serien diferents tallers. 

Les dates de l’esplai estan programades per:

3 de setembre 14-17: activitat exterior. Skytteholmsparken Kvartersgård Café (mireu les fotos adjuntes). Porteu berenar ja que fem una pausa. Si algú s’anima a portar café i llet per tots els pares seran agraïts.

1 d’octubre14-17: Wiboms väg 10, local Holken, Västra Skogen, Stockholm.

29 d’octubre 14-17: Wiboms väg 10, local Holken, Västra Skogen, Stockholm.

26 de novembre 14-17: Wiboms väg 10, local Holken, Västra Skogen, Stockholm.

17 de desembre 14-17: Wiboms väg 10, local Holken, Västra Skogen, Stockholm.

 
 
 

Informació important:

  1. recordeu que cal portar berenar ja que fem una pausa. Pels que sou nous, que sapigueu que acostumem a compartir el que portem de berenar.
  2. Per gaudir de les sessions de l’esplai cal ser soci de les quatre barres. Envieu-nos un correu si no sabeu com fer-vos socis.
  3. També cal que signeu un full d’inscripció (més avall trobareu el document que cal imprimir, omplir i signar). Un cop signat ens el feu arribar a esplai<arrova>lesquatrebarres.org. Moltes gràcies. 

——————–

Format de l’esplai:

Activitats i tallers dirigides.  Activitats preparades per la monitora. Els objectius de les activitats són: desenvolupar les seves habilitats comunicatives orals en català, potenciar l’expressió artística i la creativitat, relacionar-se amb els altres i aprendre valors de convivència, educar en el sentits i finalment, adquirir certa autonomia en les seves activitats habituals.

Si esteu interessats en participar o voleu més informació ens podeu enviar un correu a esplai<arrova>lesquatrebarres.org.