L’esplai català

Benvinguts a la pàgina de l’esplai català de les quatre barres. Esperem poder a tornar a començar l’esplai durant aquesta tardor amb activitats a l’aire lliure o sigui que si esteu interessats a participar feu-nos arribar la inscripció signada que trobareu més avall.

Aquest any, la monitora Laia ens farà jugar, pensar i xerrar en català. L’esplai combina activitats exteriors amb activitats individuals a l’interior, com serien diferents tallers. 

Les dates de l’esplai estan programades per:

28 d’agost 14-17: Huvudsta Allé 1, 171 73 Solna (Augustendals 4H-Klubb). Porteu berenar ja que fem una pausa. Si algú s’anima a portar café i llet per tots els pares seran agraïts.

25 de setembre 14-17: ens trobarem a Slottsallén, 170 79 Solna . Porteu berenar ja que fem una pausa. Si algú s’anima a portar café i llet per tots els pares seran agraïts.

30 d’octubre 14-17: Wiboms väg 10, local Holken, Västra Skogen, Stockholm. En aquesta ocasió celebrarem la castanyada tot fent panellets. Porteu cafè, llet i potser alguna peça de fruita per no omplir-nos la panza de panellets.

20 de novembre 14-17: Wiboms väg 10, local Holken, Västra Skogen, Stockholm. Porteu berenar ja que fem una pausa. Si algú s’anima a portar café i llet per tots els pares seran agraïts.

11 de desembre 14-17: Folkkultur centrum a Hjorthagen, Stockholm, local Studion: http://folkkulturcentrum.se. Porteu berenar ja que fem una pausa. Si algú s’anima a portar café i llet per tots els pares seran agraïts.

15 de Gener 14-17: cancel.lat degut a malaltia.

12 de Febrer 14-17: Wiboms väg 10, local Holken, Västra Skogen, Stockholm. Porteu berenar ja que fem una pausa. Si algú s’anima a portar café i llet per tots els pares seran agraïts.

12 de Març 14-17: Activitat exterior, lloc a decidir

2 d’Abril 14-17: Wiboms väg 10, local Holken, Västra Skogen, Stockholm. Porteu berenar ja que fem una pausa. Si algú s’anima a portar café i llet per tots els pares seran agraïts.

14 de Maig 14-17: Activitat exterior, a Augustendals 4H gård

18 de Juny 14-17: Activitat exterior, lloc a decidir

 
 
 

Informació important:

  1. recordeu que cal portar berenar ja que fem una pausa. Pels que sou nous, que sapigueu que acostumem a compartir el que portem de berenar.
  2. Per gaudir de les sessions de l’esplai cal ser soci de les quatre barres. Envieu-nos un correu si no sabeu com fer-vos socis.
  3. També cal que signeu un full d’inscripció (més avall trobareu el document que cal imprimir, omplir i signar). Un cop signat ens el feu arribar a esplai<arrova>lesquatrebarres.org. Moltes gràcies. 

——————–

Format de l’esplai:

Activitats i tallers dirigides.  Activitats preparades per la monitora. Els objectius de les activitats són: desenvolupar les seves habilitats comunicatives orals en català, potenciar l’expressió artística i la creativitat, relacionar-se amb els altres i aprendre valors de convivència, educar en el sentits i finalment, adquirir certa autonomia en les seves activitats habituals.

Si esteu interessats en participar o voleu més informació ens podeu enviar un correu a esplai<arrova>lesquatrebarres.org.