Assemblea General Ordinària de Les Quatre Barres

Benvolguts,

El dia 5 d’abril a les 14:00 celebrarem l’Assemblea General Ordinària de Les Quatre Barres.
Disposarem del local d’una associació de veïns situat a Wiboms Väg 10, Solna (s’han de baixar 2 pisos). La parada de metro més propera és Västra Skogen. Tots els socis i sòcies hi estan convidats.

Després de l’assemblea farem una mica de berenar amb pa amb tomàquet i cafè. Entre d’altres coses a l’assemblea s’hi escollirà la nova junta directiva, si teniu ganes d’organitzar coses noves i en voleu formar part, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

També hi ha la possibilitat de demanar una subvenció perquè un becari o becària faci tasques al Casal, que pagaria la Generalitat de Catalunya. Això entra dins un programa que està destinat a fomentar activitats culturals, i entre d’altres objectius a promoure l’ensenyament de la llengua catalana. Els que teniu fills, us interessaria que féssim una sol·licitud per demanar, per exemple, un professor o professora de català? Veniu a l’assemblea i en parlem!

Leave a Comment