Castanyada

Dissabte 7 de novembre a partir de les 14:00 celebrarem la diada de Tots Sants (o la Castanyada). Com darrerament acostumem a fer, ens trobarem al local situat a Wiboms Väg 10 de Solna (recordeu que s’han de baixar 2 pisos).

Començarem la trobada a les 14:00 mirant d’engrescar (o d’enredar, segons com es vulgui veure) la mainada que hi hagi perquè s’empastifin les mans, i ens facin uns quants panellets ben bons. També serà benvingut a participar d’aquesta activitat qualsevol ganàpia amb ganes de fer boletes de massapà, sempre que en faci més de les que es mengi! Potser seria indicat portar un davantal, o roba adequada per si un s’embrut.

Si pogués ser, ens agradaria que algú ens donés un cop de mà amb la mainada.

Cap allà a les 15:00 farem una mica de pa amb tomàquet acompanyat d’embotit i formatge, també hi haurà una mica de vi, gentilesa de Torres. No cal dir que de postres no hi faltaran els panellets que haurem fet abans, i una mica de cafè o te segons el gust de cadascú.

Malauradament tot té un cost, encara que en aquest cas sigui simbòlic: per als socis el preu serà de 25 SEK, i de 50 per als qui no siguin socis. Quant a la mainada, i tenint en compte que els farem treballar de valent fent panellets, hem pensat que el més just és que aquest esdeveniment els sigui gratuït.

Cal que confirmeu l’assistència abans de divendres 6 de novembre, podeu fer­-ho enviant-nos o trucant l’Èric Torra. Vegeu el programa per a veure l’adreça de correu i el número de telèfon.

Us hi esperem!

Leave a Comment