Sant Jordi i Assemblea General

El proper diumenge 25 d’abril farem l’Assemblea General de 2010 a les 12:00, i després, a les 14:00, celebrarem la diada de Sant Jordi on presentarem la nova junta que n’haurà sortit escollida. Com l’any passat ho farem al local de Solna situat al carrer Wiboms Väg 10, recordeu que cal baixar dues plantes.

Durant l’assemblea general escollirem la nova junta directiva, entre es càrrecs a renovar hi ha el de la presidència, i alguns vocals. Per formar part de la junta, contacteu els membres de la Junta Electora (vegeu el programa).

El dinar de la Diada de Sant Jordi l’encarregarem a l’empresa de càtering Active Catering, i consistirà d’un bufet lliure (månadens buffée). També hi haurà vi (Torres), cafè i te. Si voleu menú vegetarià cal que ens ho feu saber. Hi haurà un menú especial per a la mainada.

Cal que ens contacteu per participar al dinar de Sant Jordi, al programa hi trobareu el preu i els telèfons de contacte.

Leave a Comment