Diada de l’11 de setembre

El proper diumenge 11 de setembre se celebra a Catalunya la diada nacional. Des de Suècia ens afegirem a la celebració com hem fet cada any. A partir de les 15.00 al local de Solna on ja hem fet altres trobades, ens trobarem per xerrar una mica entre tots i sobretot mirar passar-ho tan bé com puguem!

Farem, com en les darreres ocasions, una gimcama amb preguntes relacionades amb la història de Catalunya, amb un premi per a qui encerti més preguntes. També, els qui ho vulguin, cantarem l’himne de Catalunya: els Segadors.

Després de la gimcama farem una mica de pa amb tomàquet, amb pernil, formatge i altres productes de la terra. També hi haurà vi, refrescs, i aigua, i tampoc hi faltarà el cafè i la bona companyia de la resta de socis i amics del Casal!

Per amenitzar una mica més la trobada, aquest any pensàvem organitzar un intercanvi de llibres entre aquells qui ho vulguin. Si teniu llibres en català, siguin de mainada o de literatura per a més grans, que no vulgueu quedar-vos, portareu-los que potser els podeu intercanviar amb algú altre.

El preu serà de 30 SEK per als socis, i 50 SEK per als qui no siguin socis. L’acte és gratuït per a la mainada.

Per participar a la celebració escriviu-nos un correu electrònic a la nostra adreça habitual. El darrer dia per apuntar-vos és dissabte 10 de setembre.

L’adreça és Wiboms väg 10, cal baixar 2 pisos. Per entrar, busqueu “Holken” al porter automàtic perquè truqui al local. La parada de metro més propera és Västra Skogen.

Us hi esperem!

Leave a Comment