Årets första träff!

Lördagen den 11 februari tänkte vi träffas för första gången i år. Även om det är lite sent tänkte vi bjuda på torrons, samt kaffe/te och kanske något annat gott.

Träffen kommer att äga rum kl 15.00 den 11/2, i samma lokal som vi brukar ses, på Wiboms väg 10 i Solna. För att åka ditt den närmaste tunnelbanastaion är Västra Skugen. För att bli insläppta i huset, sök upp “Holken” på porttelefonen, så ringer det nere i lokalen och vi kan öppna åt er. Väl inne i huset går ni två trappor ner (eller tar hissen).

Träffen är gratis, men vi vill ändå att ni hör av er om ni tänker komma, så att vi vet på ett ungefär hur många vi behöver planera för. Det går bra att skriva till info<snabel-a>lesquatrebarres.org.

Förutom att ha trevligt tillsammans i allmänhet, skulle vi också kunna diskutera vilka aktiviteter vi skulle vilja genomföra i år, så kan vi föreslå dessa vid årsmötet, som kommer att äga rum i slutet av mars eller början av april.

Om ni skulle vilja vara med i Les Quatre Barres styrelse – nya friska krafter är alltid välkomna! – ta kontakt med valberedningen på mejladressen valberedningen<snabel-a>lesquatrebarres.org.

Hoppas att vi ses!

Leave a Comment