Sant Jordi 2012

Aquest any ens avançarem una mica al dia oficial, i la diada de Sant Jordi la celebrarem diumenge 22 d’abril a partir de les 14:00. Com de costum, després de donar la benvinguda, dinarem plegats, i a l’hora dels postres aprofitarem per sortejar algun llibre en català.

També havíem pensat que qui ho vulgui pot portar algun llibre per intercanviar-lo amb d’altres del casal, com ja hem fet alguna vegada.

El dinar l’encarregarem a una empresa de càtering, i consistirà en un bufet lliure. Aviseu si teniu alguna al·lèrgia al menjar, o si en voleu de vegetarià. Per a la mainada encarregarem un menú més senzill.

Per apuntar-vos-hi, envieu-nos un correu a info@ lesquatrebarres.org abans del 18 d’abril.

El preu per a  adults serà de 150 corones per als socis, i de 200 per als no socis. Per a la mainada que siguin socis serà gratuït, i per als no socis el preu serà de 50 SEK. No cal dir que podeu fer-vos socis de Les Quatre Barres el dia mateix de la celebració.

La festa la farem al mateix local om ja hem fet d’altres celebracions darrerament, l’adreça del local és Wiboms väg 10, Solna. Per entrar cal buscar “Holken” al porter automàtic, un cop dins s’han de baixar dues plantes (hi ha ascensor). L’estació de metro més propera és Västra Skogen.

Us hi esperem!

(Foto d’Anna Pallarès)

La festa la farem al mateix local de Solna on ja hem fet d’altres celebracions darrerament.

Leave a Comment