Esplai per a la mainada

A partir d’aquest any, voldríem posar en marxa un esplai per a mainada d’entre 2 i 6 anys per tal de posar en contacte els més menuts amb la nostra llengua (vegeu pàgina de l’esplai). Mitjançant cançons, contes, jocs i teatre volem que els nostres fills aprenguin el català d’una forma divertida i entretinguda. Per a mainada més gran mirarem de trobar altres solucions.

Per tal de començar a tirar­-ho endavant, hem pensat fer una primera trobada dissabte 26 de gener a la tarda, en principi de 15:00 a 16:30h tot i que dependrà de les possibilitats de cadascú, al mateix local on farem la torronada. Més endavant mirarem de trobar un local més adient. Aquesta primera vegada serà una mica improvisada, però la idea és anar agafant el ritme de mica en mica i entre tots.

Necessitem doncs saber quants nens i nenes (i les seves edats) podrien estar interessats en quedar el 26 de gener, i també regularment més endavant. En principi podríem quedar un cop per setmana, dissabte o diumenge, o bé més de tant en tant (com es decideixi entre tots), per fer aquestes activitats en català.

Com a pare o mare si creus que ens pots donar un cop de mà, no deixis de contactar amb nosaltres a la nostra adreça de correu: esplai@lesquatrebarres.org.

Naturalment estem oberts a qualsevol altra proposta, idea o iniciativa.

Us hi esperem!

Leave a Comment