Torronada 2013

Esperem que hàgiu tingut unes bones festes nadalenques, i que l’any que tot just encetem (o que ben aviat encetarem) sigui encara millor que l’anterior, carregat d’alegria, esperança, i felicitat. Per la nostra banda, hem pensat que una bona manera de donar la benvinguda al nou any seria reunint­-nos tots plegats, i d’aquesta manera aprofitar per fer la ja tradicional torronada fora de temporada, i llaminejar aquests dolços tan típics de Nadal a les nostres contrades. Mirarem de tenir­-ne de tota classe, i no hi faltarà cafè i te, galetes de gingebre, i pastissos fets a casa!

Aprofitarem també per, si els pares ho volen, deixar que la mainada faci cagar el tió aquell dia. Perquè això sigui possible ens caldrà que alguns dels pares
i mares ens donin un cop de mà amb el menjar del tió.

La torronada la farem dissabte 12 de gener a les 15:00, al local de Solna on ens vam reunir per la Castanyada, Wiboms väg 10 (cal baixar dues escales).

Per poder­-hi assistir caldrà que ens ho digueu com a molt tard el 11 de gener mateix. Podeu apuntar­-vos escrivint un correu electrònic a info@lesquatrebarres.org. El preu serà de 20 SEK per als socis, i 40 SEK per als qui no siguin socis, per a la mainada és gratuït. Us hi esperem!

Leave a Comment