La Diada de l’Onze de Setembre

Hola!
Com cada any l’11 de setembre és festa nacional a Catalunya i aquest any no és  excepció. Pels catalans que residim a Suècia farem una celebració el dia 14 de setembre a partir de les 15.00 al local de Solna (wiboms väg 10, local Holken), ens trobarem per xerrar una mica entre tots i sobretot mirar passar-ho tan bé com puguem!

Aquest any també hi haurà una activitat o sigui que estudieu la història contemporània de Catalunya! També, els qui ho vulguin, cantarem l’himne de Catalunya: els Segadors (tenim la lletra pels quin no la sàpiguen ;-)).

Per berenar farem una mica de pa amb tomàquet amb pernil, formatge i altres productes de la terra. També hi haurà vi, refrescs, i aigua, i tampoc hi faltarà el cafè i la bona companyia de la resta de socis i amics del casal!

Si es vol, tal i com s’ha fet altres vegades, es pot fer un intercanvi de llibres. Si teniu llibres en català (per a totes les edats) que ja els hagueu llegit porteu-los i els podreu intercanviar per altres que no hagueu llegit.

El preu serà de 30 SEK per als socis, i 50 SEK per als qui no en siguin. L’acte és gratuït per a la mainada.

Per participar a la celebració escriviu un correu electrònic a la nostra adreça habitual: info@lesquatrebarres.org. El darrer dia per apuntar-vos és el dijous 12 de setembre.

Si per algun motiu no podeu venir, us desitgem igualment una bona diada i recordeu que la propera celebració serà als voltants de l’1 de novembre amb castanyes i panellets.

Us hi esperem!

Leave a Comment