Castanyada 2013

Dissabte 9 de novembre celebrarem l’esperada castanyada, i ho celebrarem fent els tradicionals panellets. Aquest any la castanyada es fa després de l’esplai, o sigui que començarà a les 16.00 a Wiboms väg 10, Solna.

Com que se celebrarà una mica més tard del normal, farem una mica de pa amb tomàquet per no atipar-nos només de panellets i a continuació els petits faran els panellets i els grans en els menjarem!

El pa amb tomàquet comptarà amb embotit, pernil salat, i formatge, acompanyat tot plegat d’aigua, refrescos, i potser una mica de vi. I per postres no cal dir que podrem degustar els deliciosos panellets que haurem fet, a més a més de cafè i te.

Per entrar al local, si la porta no és oberta, haureu de buscar ”holken” al porter automàtic per tal que us puguem obrir. Un cop a dins heu de baixar dos pisos (o agafar l’ascensor fins a baix de tot).

Si voleu assistir a la castanyada, cal que us apunteu enviant un correu electrònic a info@lesquatrebarres.org. Teniu temps d’apuntar-vos-hi fins el dia abans, divendres 8 de novembre, indiqueu quants sereu. El preu serà de 40 SEK per a socis, i de 60 per als qui no ho siguin. Com sempre, per a la mainada l’activitat serà gratuïta. Atès que no podem acceptar targetes de crèdit, millor que porteu efectiu, gràcies!

Us hi esperem!

Leave a Comment