Setmana Cultural d’Estocolm, Barcelona

Durant el Kulturfestivalen d’Estocolm que tindrà lloc entre el 12 i el 17 d’agost d’aquest 2014, podrem gaudir d’uns quants espectacles provinents de Barcelona, atès que la capital catalana n’és el tema central d’enguany. El festival s’inaugura el dia 12, a les 12.00 a Sergels torg.

Entre d’altres espectacles podrem veure els castellers de Sants dimarts i dimecres a les 12.00 (Sergels tlorg) i a les 19.00 (a Gustav Adolfs Torg), ambdós dies. Dijous 14, a les 16.00, hi haurà una xerrada sobre els castellers (en anglès), a Brunkebergstorg. Al mateix lloc, però divendres 15, a les 22.30, es podrà veure la pel·lícula Enxaneta.

Pels interessats en la literatura catalana i sueca, hi haurà una xerrada literària dimecres a les 16.00 a Brunkebergstorg, amb Francesc Serés i Lina Wolff.

El director de l’Institut Ramon Llull, juntament amb l’hispanista Thomas Gustafsson, parlaran sobre la cultura catalana, la situació política actual, i altres temes d’actualitat, en un debat dimarts 12, a les 16.00 a Brunkebergstorg.

Per tots aquells qui vulguin practicar el català, hi haurà un språkcafé dimecres i divendres a les 15.00 a la biblioteca de Brunkebergstorg.

També hi haurà l’espectacle visual BARCEKHOLM 3D, circ (i més circ), teatre, dansa, atraccions, concerts (Txarango, Machu Cano, Che Sudaka), jocs per a la mainada, i pel·lícules: Fènix 11·23, Kids and music, Món Petit, Enxaneta, A Gun in Each Hand.

I moltes altres activitats interessantíssimes que podeu trobar  al programa i al web del festival cultural d’Estocolm.

Tags:

Leave a Comment