Onze de Setembre 1714-2014

Dissabte dia 13 de setembre ens reunirem uns quants amics de l’associació per celebrar la diada nacional de Catalunya, i commemorar els 300 anys d’aquell fatídic 11 de setembre de 1714. Ho farem al local de Solna a partir de les 15.00 al local de Solna (wiboms väg 10).

Durant la trobada parlarem de la darrera diada a Barcelona i dels esdeveniments de fa 300 anys. Per commemorar el tricentenari farem un joc de preguntes i al guanyador li regelarem un llibre “el nom del qual no volem recordar” (no fos cas que haguéssim de cancel·lar l’acte). Per fer el joc més divertit, a més a més de les preguntes que tindrem preparades, proposem que qui ho vulgui en porti una o dues (amb les respostes!) sobre els fets de 1714 i de la guerra de successió en general.

Per berenar farem una mica de pa amb tomàquet amb pernil, formatge, etc, com fem sempre. També hi haurà vi, refrescs, i aigua, i tampoc hi faltarà el cafè i la bona companyia de la resta de socis i amics del casal!

Si es vol, tal i com s’ha fet altres vegades, es pot fer un intercanvi de llibres. Si teniu llibres en català (per a totes les edats) que ja hagueu llegit porteu-los i els podreu intercanviar per d’altres que no hagueu llegit.

El preu serà de 20 SEK per als socis, i de 40 SEK per als no socis. Per a la mainada és gratuït.

Per participar a la celebració escriviu un correu electrònic a la nostra adreça habitual: info@lesquatrebarres.org. El darrer dia per apuntar-vos és el divendres 12 de setembre.

Que tingueu una bona diada!

Us hi esperem!

Nota: Per entrar al local, busqueu “holken” al contestador automàtic de la porta. Un cop a dins heu de baixar dos pisos, on hi ha el local.

Tags:

Leave a Comment