Torronada 2015

Bon any nou a tothom!

Diumenge 18 de gener a les 15.00h hem pensat celebrar la primera trobada de l’any, que com ja va essen tradició, és la “torronada fora de temporada”! Si ja esteu tips de torrons, aprofiteu per fer el darrer esforç mentre xerrem i ens retrobem per aquest nou any amb la resta d’amics de les Quatre Barres. També tindrem cafè, te, i alguna altra cosa de dolç per si no n’hi ha prou amb els torrons.

La torronada la farem al local de Solna on ens vam reunir per la Castanyada, Wiboms väg 10.

Si hi voleu assistir, escriviu-nos a info@lesquatrebarres.org.  El preu serà de 20 SEK per als socis, i 50 SEK per als qui no en siguin, per a la mainada és gratuït. Podeu pagar quan vingueu o a través del plusgiro, 970916-3, com a molt tard divendres 16 de gener.

Us hi esperem!

Leave a Comment