Sant Jordi 2015

La rosa i el llibre

La rosa i el llibre

Enguany celebrarem la diada de Sant Jordi el dia 25 d’abril, ho farem a partir de les 14.00h al local de Solna on hem fet les darreres trobades, vegeu el mapa més avall. Com de costum, després de donar la benvinguda, dinarem plegats, i a l’hora dels postres aprofitarem per sortejar llibres en català. Com ja hem fet alguna vegada, també podeu portar algun llibre per si voleu intercanviar-lo amb algú altre.

Per dinar farem com l’any passat i prepararem pa amb tomàquet, embotit, formatge, amanida, etc. Si teniu alguna al·lèrgia feu-nos-ho saber. També hi haurà refrescos i quelcom de beure.

El preu serà de 80 kr per als socis, i de 100kr per als qui no en siguin. Per a la mainada que no siguin socis serà de 20 Kr. El pagament es fa al comptat o bé anteriorment al post giro de l’associació (indiqueu el nom).

Inscriviu-vos abans de dijous 23 a info@lesquatrebarres.org,.

Benvinguts!

Vegeu el mapa per arribar al local, la parada de metro més propera és Västra Skogen. Per entrar al local busqueu “holken” al porter automàtic per poder-vos obrir, després baixeu dues escales:

Leave a Comment