11 de Setembre 2015

Dissabte dia 12 de setembre ens reunirem uns quants amics de l’associació per celebrar la diada nacional de Catalunya. Ho farem al local de Solna a partir de les 15.00 al local de Solna (wiboms väg 10).

Per berenar farem una mica de pa amb tomàquet amb pernil, formatge, etc, com fem sempre. També hi haurà de beure, refrescs, aigua…, i tampoc hi faltarà el cafè i la bona companyia de la resta de socis i amics del casal!

Si es vol, tal i com s’ha fet altres vegades, es pot fer un intercanvi de llibres. Si teniu llibres en català (per a totes les edats) que ja hagueu llegit porteu-los i els podreu intercanviar per d’altres que no hagueu llegit.

El preu serà de 20 SEK per als socis, i de 40 SEK per als no socis. Per a la mainada és gratuït.

Per participar a la celebració escriviu un correu electrònic a la nostra adreça habitual: info@lesquatrebarres.org. El darrer dia per apuntar-vos és el divendres 11 de setembre.

Que tingueu una bona diada!

Us hi esperem!

Nota: Per entrar al local, busqueu “holken” al contestador automàtic de la porta. Un cop a dins heu de baixar dos pisos, on hi ha el local.

Tags:

Leave a Comment