Castanyada 2015

Dissabte 7 de novembre a les 14:00h celebrarem la castanyada amb els amics de l’associació. Primer ens posarem a fer els panellets amb l’ajuda dels més menuts. Després, i mentre coem els panellets, aprofitarem per fer una mica de berenar amb pa amb tomàquet, embotit, formatge, i altres coses d’acompanyament. De postres, no cal dir-ho, tindrem els panellets!

Si voleu assistir a la castanyada, cal que us apunteu enviant un correu electrònic a info@lesquatrebarres.org. Teniu temps d’apuntar-vos-hi fins el dia abans, divendres 6 de novembre, indiqueu quants sereu.

Com en la darrera ocasió ens trobarem al local situat a Wiboms väg 10, Solna. Per entrar al local, haureu de buscar “holken” al porter automàtic per tal que us puguem obrir. Un cop a dins heu de baixar dos pisos (o agafar l’ascensor fins a baix de tot).

El preu serà de 40 SEK per a socis, i de 60 per als qui no ho siguin. Com sempre, per a la mainada l’activitat serà gratuïta. Atès que no podem acceptar targetes de crèdit, millor que porteu efectiu, gràcies! (també podeu pagar amb Swish)

Us hi esperem!

Tags:

Comments are closed.