En record de Maria Rosa Faure

Sentim comunicar que la nostra sòcia i ex presidenta, Maria Rosa Faure de Domènech, ens va deixar el proppassat 10 d’octubre als 83 anys. L’enterrament tindrà lloc el dia 30 d’octubre a Skogskyrkogården, a les 10 del matí.

La Maria Rosa va ésser una de les persones clau en la primera època de Les Quatre Barres. Fou a casa seva, en una trobada l’any 1978, on una colla de catalans residents a Estocolm vàrem decidir fundar l’associació. Ella aviat fou elegida presidenta i durant els més de deu anys que ocupà el càrrec, va fer junt amb el consell directiu una intensa tasca en l’organització d’activitats culturals pels socis, gestions amb autoritats, i difusió de la cultura catalana a Suècia. A més a més, la seva cordialitat i tacte van contribuir a afermar la posició de Les Quatre Barres entre els catalans de Suècia.

Des d’aquí volem fer arribar el nostre més sentit condol a la família i amics de la Maria Rosa.

Comments are closed.