Höstfest (Castanyada) 2016

Lördagen den 19/11 kl 14 firar vi castanyada. Först bakar vi panellets, med hjälp av barnen och den som vill. Om ni vill ansluta senare, räknar vi med att vara klara med bakningen omkring 15.30. Då sätter vi oss till bords och äter “pa amb tomàquet”, bröd med diverse tillbehör. Till efterrätt serveras givetvis panellets men också ugnsrostade kastanjer.

Lokalen är den där vi normalt träffas: i Solna, Wiboms väg 10, närmsta tunnelbanestation Västra Skogen.
Sök efter och välj “Holken” på porttelefonen, så ringer det i lokalen och vi kan öppna porten åt er. Lokalen ligger två trappor ned, på bottenvåningen.

Anmälan görs genom att ringa mejla oss till info@lesquatrebarres.org, senast den 18/11. Ange namn och antal personer (barn respektive vuxna).

Priset är 40 kr för medlemmar och 60 kr för icke medlemmar. För barn är det gratis. Ni betalar kontant på plats (vi är tacksamma för jämna pengar om möjligt), med swish, eller i förväg till vårt plusgirokonto 970916-3 (ange namn).

Om ni har någon form av matallergi eller är vegetarianer eller veganer, meddela oss detta vid anmälan, så ordnar vi något alternativ.

Varmt välkomna!

Tags: ,

Leave a Comment