Torronada 2017

Diumenge 22 de gener a les 14.00h hem pensat celebrar la primera trobada d’enguany amb la ja tradicional “torronada fora de temporada”, per desitjar a tothom els millors auguris per aquest any 2017 que tot just acabem d’estrenar i que promet ser molt interessant. Tindrem doncs torrons artesanals. N’hi haurà de diverses classes, però no hi mancaran els més tradicionals. També tindrem cafè, te, i alguna altra cosa de dolç per si no n’hi ha prou amb els torrons (de debò que en tenim molts).
Aquest any també tenim torrons vegans! Ja no teniu excusa per venir!

Aquest any com a novetat, i si tot va bé i la gent s’hi anima, farem una gran Quina amb algun premi divertit per a qui li toqui.

La torronada la farem al local de Solna on ens acostumem a trobar darrerament, l’adreça és Wiboms väg 10, i cal cercar “Holken” al contestador automàtic per tal que us puguem obrir la porta. Un cop a dins baixeu dues escales.

Escriviu-nos a info@lesquatrebarres.org si hi voleu assistir, indicant quants sereu. Aviseu-nos com a molt tard dissabte 21 de gener.

El preu serà de 30 SEK per als socis, i 50 SEK per als qui no siguin socis, per a la mainada és gratuït. Podeu pagar per avançat al plusgiro 970916-3 (indiqueu nom), o al mateix dia en efectiu o a través de Swish.

Us hi esperem!

Tags: ,

Leave a Comment