Sant Jordi 2017

Hola a tothom!

Us volem convidar a celebrar la diada de Sant Jordi amb un dinar amb la resta d’amics de Les Quatre Barres, el dissabte 22 d’abril a les 14.00h.
Ens reunirem al local de Solna on hem fet les darreres trobades (Wiboms väg 10). El local està als baixos de l’edifici; s’han de baixar dos pisos per arribar-hi. Per tal que us puguem obrir la porta, heu de buscar “Holken” al porter automàtic.

Per dinar tindrem amanida, pa amb tomàquet, formatge, embotit, i altres plats. Tampoc hi faltaran el cafè i les postres.

En una diada tan assenyalada no hi poden faltar els llibres, per això en sortejarem un parell entre els assistents, i tampoc hi faltaran les roses, és clar! Qui ho vulgui també pot portar llibres per intercanviar-los amb els altres. Com que no tenim gaire espai per guardar coses del casal, si porteu llibres us n’hauríeu d’endur tants (o més!) dels que hagueu portat.

El preu per als socis serà de 80 kr per als adults, i gratuït per a la mainada, per als qui no siguin socis serà de 100 kr els adults i 20 kr la mainada (si dinen). Si voleu, podeu pagar per avançat al plusgiro 970916-3. Indiqueu el nom i el nombre de persones. També podeu pagar en efectiu o amb swish allà mateix.

Podeu apuntar-vos com a molt tard el 21 d’abril, enviant un correu electrònic a info@lesquatrebarres.org. Indiqueu el nombre d’assistents i si són adults o mainada. Aviseu també si teniu alguna al·lèrgia o us cal menjar vegetarià/vegà o d’altre tipus.

Us desitgem una bona diada!

Tags:

Leave a Comment