Diada 2017

La diada

Dissabte dia 9 de setembre ens trobarem a les 2 de la tarda al local de Solna on ens hem trobat darrerament (Wiboms väg 10, t-bana Västra Skogen), i compartirem una fika amb pa amb tomàquet, embotit, etc, i també coques de postres i cafè. El preu serà de 40 SEK per als socis, i de 60 per als que no en siguin. Per a la mainada serà gratis.

Aquest any ens visitarà el diputat Marco Venegas, membre del Miljöpartiet i parlamentari al Riksdagen per la regió de Södermanlands, i ens farà una xerrada durant la trobada.

Escoltar parlar a en Marco del que va succeir el 11-S de 1973 a la seva Xile natal, o de com és la vida d’un parlamentari a Suècia és sempre apassionant, però dialogar amb ell sobre el procés català ens ajudarà a entendre com és vist des de fora de Catalunya.

El local és als baixos de l’edifici; s’han de baixar dos pisos per les escales o amb ascensor per arribar-hi. Per tal que us puguem obrir la porta, heu de buscar “Holken” al porter automàtic.

Si voleu, podeu pagar per avançat al plusgiro 970916-3. Indiqueu el nom i el nombre de persones. També podeu pagar en efectiu o amb Swish allà mateix.
Podeu apuntar-vos com a molt tard el 8 de setembre, enviant un correu electrònic a info@lesquatrebarres.org. Indiqueu el nombre d’assistents i si són adults o mainada. Aviseu també si teniu alguna al·lèrgia o us cal menjar vegetarià/vegà o d’altre tipus.

Esplai

A més a més, com segurament ja sabeu organitzem també un esplai per a la mainada d’entre 2-8 anys per aprendre el català. Aquesta tardor volem continuar oferint-vos aquest punt de trobada, que va començar el dia 26 d’agost. Així doncs, volem fer saber a totes les famílies amb mainada que les places per inscripció sempre estan obertes! Només cal que ens escriviu a esplai@lesquatrebarres.org. També podeu trobar més informació a la pàgina de l’esplai.

Altres activitats

Aquí podeu veure la llista d’altres trobades que tenim previstes aquesta tardor/hivern:

  • 4 de novembre, celebrarem la castanyada
  • 16 de desembre, celebrarem la torronada

Per veure més activitats podeu anar al calendari.

Tags:

Leave a Comment