Castanyada 2017

Dissabte 4 de novembre a les 15:00h celebrarem la castanyada amb els amics i socis del Casal.

A les 15.00h començarem a fer els panellets amb l’ajuda dels més menuts, i tothom que vulgui donar-hi un cop de mà. Per a la mainada pot ser bo portar un davantal per no embrutir-se. Si voleu venir més tard, comptem que els tindrem acabats cap a les 16.00.
A partir de les 16.00h aprofitarem per fer petar la xerrada i berenar una mica de pa amb tomàquet, embotit, i formatge. De postres, no cal dir-ho, tindrem el panellets i castanyes (que torrarem al forn). També hi haurà cafè o te.

Com en la darrera ocasió ens trobarem al local situat a Wiboms väg 10, Solna. La parada de metro més propera és Västra skogen. Per entrar al local, haureu de buscar “holken” al porter automàtic per tal que us puguem obrir. Un cop a dins heu de baixar dos pisos (o agafar l’ascensor fins a baix de tot).

Si voleu assistir a la castanyada, cal que ens envieu un correu a info@lesquatrebarres.org indicant quants adults i quanta mainada sereu. Teniu temps d’apuntar-vos-hi fins el dia abans, divendres 3 de novembre.

El preu serà de 40 SEK per a socis, i de 60 per als qui no en siguin. Com sempre, per a la mainada l’activitat serà gratuïta.
Atès que no podem acceptar targetes de crèdit, millor que porteu efectiu (quantitat exacta si és possible, gràcies!). També podeu pagar amb Swish.

Si teniu cap al·lèrgia, o seguiu una dieta vegetariana o vegana, feu-nos-ho saber que trobarem alguna solució.

Tags: ,

Comments are closed.