Assemblea General 2019

L’assemblea general que celebrarem diumenge 7 d’abril a les 14.00h. Aquest any la celebrarem al local de Sundbyberg situat a Bergdalen 4, Sundbyberg, a tocar de la parada de metro de Näckrosen.
Com sempre esperem comptar amb la vostra assistència, i entre tots poder discutir i tirar endavant les tasques que ens vulguem proposar. Si voleu formar part de la junta, o voleu tirar endavant algun projecte, podeu venir i hi posem fil a l’agulla!
També podeu fer arribar el vostre interès a formar part de la junta al comitè d’elecció a: val@lesquatrebarres.org.

Durant la reunió convidarem a tots els assistents a postres (coca de crema) i cafè. Si podeu, feu-nos saber a info@lesquatrebarres.org si teniu intenció de venir, per saber més o menys quants postres cal que tinguem.

Després de la reunió podem anar a fer un toc en algun local de la zona.

Us hi esperem!

Tags:

Comments are closed.