Propers actes d’aquesta tardor

Sopar dels dijous

Com cada últim dijous de cada mes quedem per a fer un sopar a un restaurant i conversar una estona. Però aquest mes d’octubre el sopar de l’últim dijous serà una mica especial ja que rebrem la visita d’alguns polítics catalans. Així doncs, el 30 d’octubre després de sopar ens trobarem amb una delegació de CDC. Entre ells hi hauran Artur MasCarles Gasòliba. Catalunya viu un moment polític força interessant, i estem segurs que serà igualment interessant poder conversar amb un dels seus protagonistes, qui també tingué un paper destacat en el nou Estatut de Catalunya, aprovat fa pocs anys pel Parlament de Catalunya, i que viu un moment continuu d’actualitat, especialment ara que sembla que el Tribunal Constitucional s’hi ha de pronunciar, tot sembla indicar, amb fortes retallades.

Tothom és benvingut de participar-hi! (envieu-nos un correu si hi voleu venir)

Castanyada 2008

Aquest any també celebrarem la festa de la tardor diumenge 2 de Novembre. Hi haurà de berenar una mica, i no hi faltaran els panallets. Ho farem a un local de Solna a les 14:00. Si hi voleu venir cal que ens ho comuniqueu abans de dijous 30 d’octubre. Per a més informació podeu descarregar el programa que hem fet:
http://www.lesquatrebarres.org/fitxers/castanyada_2008.pdf

Us hi esperem!

Leave a Comment