Sopar amb la delegació de CDC

_DSC9140_2
El mes d’octubre, el sopar va coincidir amb la visita d’una delegació de CDC que estava de visita en un congrés europeu de política liberal. Entre els membres de la delegació hi havia Artur Mas, Carles Gasòliba, Maria Rosa Fortuny i Carles Llorens.

El mes d’octubre, el sopar va coincidir amb la visita d’una delegació de CDC que estava de visita en un congrés europeu de política liberal. Entre els membres de la delegació hi havia n’Artur Mas, en Carles Gasòliba, na Maria Rosa Fortuny i en Carles Llorens.

Els membres del Casal vàrem tenir l’oportunitat de conversar amb ells i així fer-los saber les nostres inquietuds i propostes polítiques així com parlar de l’actualitat política nacional. Agraïm a CDC la seva disposició.

Per cert, a partir de l’any que vé tot els sopars de l’últim dijous de cada més es faran al restaurant Pelikan, a Södermalm. El restaurant té varietat de peix, carn, així com menjar per a vegetarians.

Aquí podeu veure més fotos del sopar (feu-hi clic per a engrandir-les):
_DSC9139_2 _DSC9138_2 _DSC9136_2 _DSC9132_2 _DSC9131_2 _DSC9128_2
Les fotos són ©2008 David Puig.

Leave a Comment