Sardanes!

Fa molt temps que teníem pendent fer una ballada de sardanes, i finalment ho podrem fer aquest diumenge dia 25 de gener, a les 17:00. L’aplec durarà aproximadament 2 hores, i ho farem en una casa de Bromma situada a Svalvägen 6, una casa de fusta típica sueca de color rosa. No és una casa particular, sinó que es lloga per fer-hi celebracions i activitats de tot tipus.

Durant la ballada també hi haurà una curset accelerat per als qui no en sàpiguen.

Algunes persones ens han preguntat si hi haurà instruccions en suec, en això hi podeu comptar. No hauria de ser cap problema, tenim un munt de persones avesades a fer traduccions simultànies català-suec i suec-català!

També ens han preguntat si s’haurà de pagar alguna cosa, i la resposta és que no cal, però si algú vol fer una aportació econòmica no direm pas que no.

No cal dir que hi pot venir tothom, això sí, amb la condició indispensable que tingui ganes de ballar sardanes, o passar-ho bé.

Ens aniria bé que ens enviéssiu un correu si voleu venir-hi, així sabrem més o menys quants serem.

Foto: Paco CT.

Tags:

Leave a Comment