Torronada 2009

Bon any nou a tothom!

Tot i que els torrons es mengen per Nadal, hem pensat que mai és tard per fer una torronada i així donar una dolça benvinguda a aquest nou any que tot just comencem.

Aquest proper diumenge 11 de gener celebrarem la primera torronada de Suècia (de la qual tenim constància), i ho farem amb torrons artesanals de tota mena de gustos,  a les 15:00 al local de Solna on vam celebrar la castanyada. Aquí a la dreta teniu el mapa del local a Wiboms väg 10, la parada de metro més propera és Västra Skogen.

Per poder venir cal que ens envieu un correu, o bé truqueu l’Èric (vegeu el programa adjunt per a més detalls), com a molt tard el dissabte dia 10 (truqueu si us voleu apuntar a darrera hora diumenge).

Totes aquestes festes hem anat donant de menjar el tió, i esperem que poder-lo fer cagar aquest diumenge, si és que no se’ns ha escapat.per a més detalls), com a molt tard el dissabte dia 10 (truqueu si us voleu apuntar a darrera hora diumenge).

Totes aquestes festes hem anat donant de menjar el tió, i esperem que poder-lo fer cagar aquest diumenge, si és que no se’ns ha escapat.

Tags:

Leave a Comment