Actuació de l’Escolania i el Cor Jove d’Olesa de Montserrat a Estocolm

Entre el 8 i el 15 de juliol se celebrarà a Estocolm el XXXVè congrés Mundial de Pueri Cantores, on hi participaran cors d’arreu del món, i entre els quals no hi faltarà representació catalana a càrrec de l’Escolania i el Cor Jove d’Olesa de Montserrat.

Dijous 9 de juliol hi haurà una actuació a l’església de Santa Klara (S:ta Klara Kyrka), a tocar de T-Centralen, a partir de les 14:00, on entre d’altres hi participarà l’Escolania i el Cor Jove d’Olesa de Montserrat amb una actuació que durarà una mitja hora.

També ens han fet saber que l’endemà a les 10:00 del matí tota l’expedició catalana, que constarà d’unes 200 persones vingudes de La Garriga, Granollers, Barcelona, Sabadell, Olesa de Montserrat i el Vendrell, farà una missa en català, a l’església de Santa Eugènia, a Kungsträdgården.

Leave a Comment