Diada de l’11 de Setembre

SenyeraEl proper dissabte 11 de setembre se celebra a Catalunya la diada nacional. Des de Suècia ens afegirem modestament a la celebració com hem fet cada any. A partir de les 15.00 al local de Solna on ja hem fet altres trobades (vegeu mapa i adreça al final), ens trobarem per xerrar una mica entre tots i passar-ho bé.

Farem, com en les darreres ocasions, una gimcama amb preguntes relacionades amb la història de Catalunya, amb un premi per a qui encerti més preguntes. També, els qui ho vulguin, cantarem l’himne de Catalunya: els Segadors. Després de la gimcama farem una mica de pa amb tomàquet, amb pernil, formatge i altres productes de la terra. També hi haurà vi, refrescs, i aigua, i tampoc hi faltarà el cafè i la bona companyia de la resta de socis i amics del Casal!

El preu serà de 40 SEK per als socis, i 60 SEK per als qui no siguin socis. L’acte és gratuït per a la mainada.

Per participar a la celebració escriviu un correu electrònic a la nostra adreça habitual: info@lesquatrebarres.org. El darrer dia per apuntar-vos és divendres 10 de setembre.

L’adreça és Wiboms väg 10 (vegeu el mapa més avall), cal baixar 2 pisos. La parada de metro més propera és Västra Skogen.

Si per algun motiu no podeu venir, us desitgem igualment una bona diada!

Tags: ,

Leave a Comment