Castanyada 2010

Diumenge 31 d’octubre celebrarem l’esperada castanyada, i aquesta vegada no només continuarem amb la tradició de fer panellets amb l’ajuda dels més menuts, sinó que també torrarem castanyes.

A les 14.00 ens posarem el davantal disposats a fer boletes de massapà, i com que comptarem amb l’inestimable ajuda de tothom, segur que seran els millors panellets de tot Estocolm! La jornada culinària l’arrodonirem amb una torrada de castanyes, i si ens hi engresquem també explicarem contes!

Per qui vulgui venir més tard, cap allà a les tres, o a tot estirar dos quarts de quatre de la tarda, ja tindrem enllestits els panellets i també la gana feta, si més no per berenar una mica. Com de costum farem una mica de pa amb tomàquet amb embotit, pernil salat, i formatge, acompanyat tot plegat d’aigua, refrescos i vi gentilesa de Torres. I per les postres no cal dir que podrem degustar els deliciosos panellets que haurem fet, a més a més de cafè i te.

Si voleu assistir a la castanyada, cal que us hi apunteu com a molt tard dissabte 30 d’octubre, enviant un correu electrònic a info@lesquatrebarres.org.

El preu serà de 40 SEK per als socis, i de 60 per als qui no ho siguin. Per a la mainada l’activitat serà gratuïta com de costum.

Com darrerament, ho farem al local de Solna situat al carrer Wiboms väg 10. La parada de metro més propera és Västra Skogen. Un cop a l’adreça cal baixar dos pisos, a la porta hi diu “Bofinken”.

Tags:

Leave a Comment