Castanyada 2011

Diumenge 6 de novembre celebrarem la castanyada, i aquesta vegada no només torrarem castanyes, sinó que també continuarem amb la tradició de fer panellets amb l’ajuda dels més menuts.

A les 14.00 ens posarem el davantal disposats a fer panellets de massapà, i com que comptarem amb l’inestimable ajuda dels més petits, segur que seran els millors de tot Estocolm! La jornada culinària l’arrodonirem amb una torrada de castanyes, i si ens hi engresquem també explicarem contes!

Cap allà a les tres, o a tot estirar a dos quarts de quatre de la tarda, ja tindrem enllestits els panellets i també la gana feta, si més no per berenar una mica. Com de costum farem una mica de pa amb tomàquet amb d’embotit, pernil salat, i formatge, acompanyat tot plegat d’aigua, refrescos, i vi gentilesa de Torres. I per les postres no cal dir que podrem degustar els deliciosos panellets que haurem fet, a més a més de cafè i te.

El preu serà de 40 SEK per a socis, i de 60 per als qui no siguin socis. Com sempre, per a la mainada l’activitat serà gratuïta.

Per assistir-hi, envieu-nos un correu electrònic a la nostra adreça de correu electrònic.

Leave a Comment