En Record de Carles Gisbert

En nom de Les Quatre Barres volem expressar el nostre condol a la família de Carles Gisbert, mort sobtadament el proppassat cinc de febrer.

Carles Gisbert fou un dels membres fundadors de la nostra associació, de la qual també va ser president durant uns anys. El seu compromís particular amb Les Quatre Barres, i amb la comunitat catalana a Suècia en general, anava sovint més enllà del càrrec que ocupà. No són pocs als qui en Carles ajudà en un moment o altre, i l’associació va gaudir durant molts anys de l’aixopluc de les oficines de la seva empresa, que en nombroses ocasions posà a la nostra disposició per organitzar-hi trobades i reunions.
El seu caràcter alegre i rialler, però també la seva capacitat i qualitats humanes, i el seu esperit de treball i dedicació, el van fer una persona molt apreciada i estimada dins i fora de l’associació.

El record del nostre amic i company el tindrem ben present tots els qui el vam conèixer, però avui, més que mai, el nostre pensament és també per a la seva família, a qui un cop més volem fer arribar el nostre més sentit condol.

Les exèquies se celebraran divendres 2 de març a les dues de la tarda a Kungsholms kyrka, (T) Rådhuset. En nom de la família, us fem saber que qui també vulgui participar de la trobada que es farà després en record de Carles Gisbert, caldrà que ho comuniqui abans del 27 de febrer a IGNIS Kungsholmen, al telèfon 08-653 33 75 (http://www.ignis.se).

Leave a Comment