Primera Trobada de l’Any!

El proper dissabte 11 de febrer hem pensat celebrar la primera trobada d’aquest any. Com en d’altres ocasions, aprofitarem per fer una “torronada” fora de temporada. Tampoc hi mancarà cafè o te, i alguna altra cosa de dolç per si no n’hi ha prou amb els torrons.

La trobada la farem a les 15.00h del dissabte 11 de febrer, al mateix local de Solna on hem quedat darrerament, situat al carrer Wiboms väg 10. Per arribar-hi en metro, la parada més propera és Västra Skogen. Per accedir al local, cal que busqueu “Holken” al porter automàtic, i així us podrem obrir. Un cop a dins cal baixar dos pisos (també es pot agafar l’ascensor).

La trobada és gratuïta, però caldrà que ens indiqueu si veniu, d’aquesta manera sabrem més o menys per quanta gent hem de preparar el cafè i els dolços. Per confirmar l’assistència podeu escriure’ns un correu electrònic a info<arrova>lesquatrebarres.org.

A banda de fer-la petar i xerrar dels temes de més actualitat, també podríem parlar de les activitats que volem que es facin durant aquest any, i podríem proposar-ho a l’assemblea general que celebrarem a finals de març o principis d’abril.

Recordeu que si voleu formar part de la junta directiva de les Quatre Barres, on gent nova sempre hi és benvinguda, podeu comunicar-ho al comitè d’elecció al correu electrònic valberedningen<arrova>lesquatrebarres.org.

Tags:

Leave a Comment