Diada de l’11 de Setembre amb Sardanes

Dissabte 15 de setembre celebrarem la diada nacional de Catalunya. Ho farem a partir de les 15.00 al local de Solna on ja hem fet altres activitats. Ens trobarem per xerrar una mica entre tots i sobretot mirar de passar-ho tan bé com sempre!

Començarem per donar la benvinguda a tothom, i els qui ho vulguin podran cantar l’himne dels Segadors. Per recuperar tradicions d’anys anteriors, mirarem de fer una gimcama amb preguntes sobre la història de Catalunya, amb un petit premi per qui n’encerti més.

Continuarem seient-nos a taula amb la bona companyia de la resta de socis del Casal. Xerrarem i ens ho passarem bé mentre berenem una mica de amb pa amb tomàquet, pernil, formatge, etc. També hi haurà de beure, i no hi faltarà el cafè.

Aquest any també tindrem l’oportunitat d’aprendre a ballar sardanes!

L’any passat vam fer un intercanvi de llibres en català entre nosaltres. Si voleu podeu portar-ne algun que ja no vulgueu tenir a casa, ja siguin per a adults o per a mainada, qui sap si a algú altre li agradaria llegir-los!

El preu per als socis serà de 30 SEK, i per als no socis de 50 SEK. Per a la mainada és gratuït.

Per participar a la celebració escriviu-nos un correu electrònic a la nostra adreça habitual. El darrer dia per apuntar-se és divendres 14 de setembre.

L’adreça és Wiboms väg 10, cal baixar 2 pisos. Per entrar, busqueu “Holken” al porter automàtic perquè truqui al local i poder-vos obrir. La parada de metro més propera és Västra Skogen.

Us hi esperem!

Leave a Comment