Sant Jordi 2013

La rosa i el llibre

La rosa i el llibre

Enguany celebrarem la diada de Sant Jordi el dia 20 d’abril, ho farem a partir de les 14.00h. Com de costum, després de donar la benvinguda, dinarem plegats, i a l’hora dels postres aprofitarem per sortejar llibres en català.

També havíem pensat que qui ho vulgui pot portar algun llibre per intercanviar-lo amb d’altres del casal, com ja hem fet alguna vegada.

El dinar l’encarregarem a una empresa de càtering, i consistirà en un bufet lliure amb productes ecològics, també hi haurà variant vegetariana per a qui ho vulgui i un menú especial per a la mainada. Feu-nos saber si teniu cap mena d’al·lèriga, així mirarem d’adaptar el menú, que consisteix en:

  • lammfärsbullar
  • Varmrökt regnbåge
  • Tzayspett
  • Quinoa
  • Klyftpotatis

Per apuntar-vos-hi, envieu-nos un correu a info@ lesquatrebarres.org abans del 15 d’abril.

El preu per a adults és de 150 SEK per als socis, i de 200 per als no socis. Per a la mainada que siguin socis serà gratuït, i per als no socis el preu serà de 50 SEK. No cal dir que podeu fer-vos socis de Les Quatre Barres el dia mateix de la celebració.

La festa la farem al mateix local om ja hem fet d’altres celebracions darrerament, l’adreça del local és Wiboms väg 10, Solna. Per entrar al local cal buscar “Holken” al porter automàtic, un cop dins s’han de baixar dues plantes (hi ha ascensor). L’estació de metro més propera és Västra Skogen.

Us hi esperem!

(Foto d’Anna Pallarès)

Leave a Comment