Sant Jordi 2014

La rosa i el llibre

La rosa i el llibre

Aquest any per celebrar la diada de Sant Jordi ens trobarem el dia 26 d’abril a Järfälla (vegeu el mapa més avall), al local on ja hem fet alguna activitat darrerament. Farem un dinar i també hi haurà una xerrada sobre poetes catalans durant la postguerra.

Començarem a les 14.00 per dinar, que haurem preparat pa amb tomàquet, embotit, formatge, amanida, i altres coses de menjar.  Si teniu cap al·lèrgia a algun tipus de menjar, o us cal menjar vegetarià, feu-nos-ho saber, que trobarem alguna alternativa. Tindrem refrescos i vi per beure, i tampoc hi faltaran les postres i el cafè.

Per arrodonir la festa no hi faltaran els llibres, i en sortejarem un parell en català. Qui ho vulgui pot portar-ne per intercanviar-los amb d’altres de l’associació.

Xerrada: Poetes catalans durant la postguerra a cura de Dan Nosell

Després del dinar el professor de la Universitat d’Uppsala i autor del diccionari català-suec/suec-català Dan Nosell, ens farà una xerrada sobre els poetes i autors catalans durant la postguerra. Ens parlarà d’ells com un exemple de resistència de la cultura catalana durant la postguerra, de l’exili interior d’autors com Espriu, Joan Vinyoli (de qui se celebra el centenari aquest 2014), o sobretot Josep Carner; de la desil·lusió per un premi Nobel català mai obtingut, de les relacions amb l’acadèmia sueca de la llengua, i de la rebuda que l’obra catalana tingué a Suècia.

 

Concatce

Per poder-hi assistir, esciviu-nos un correu a info<arrova>lesquatrebarres.org abans de dijous 24 d’abril. El preu per als socis serà de 80 SEK, i per als no socis de 100, per a la mainada 20 SEK

Com arribar-hi

El local es troba a Trumpetvägen 53, Järfälla. Per arribar-hi amb transport públic aneu a l’estació de tren de Barkarby, i d’allà agafeu l’autobús 553 en direcció a Jakobsberg Station, baixeu a Dragspelsvägen.

(foto: Anna Pallarès)

Leave a Comment