Castanyada 2014 amb l’Esplai!

Dissabte 1 de novembre després de l’esplai celebrarem la castanyada, i ho farem elaborant els tradicionals panellets. L’esplai comença a les 14:30, i una hora més tard, a les 15:30, ens posarem a fer els panellets. Com en la darrera ocasió ens trobarem al local situat a Wiboms väg 10, Solna.

Mentre coem els panellets, aprofitarem per fer una mica de berenar amb pa amb tomàquet, embotit, formatge, i altres coses d’acompanyament. De postres, no cal dir-ho, tindrem els panellets!

Per entrar al local, si la porta no és oberta, haureu de buscar “holken” al porter automàtic per tal que us puguem obrir. Un cop a dins heu de baixar dos pisos (o agafar l’ascensor fins a baix de tot).Si voleu assistir a la castanyada, cal que us apunteu enviant un correu electrònic a info@lesquatrebarres.org. Teniu temps d’apuntar-vos-hi fins el dia abans, divendres 31 d’octubre, indiqueu quants sereu. El preu serà de 40 SEK per a socis, i de 60 per als qui no ho siguin. Com sempre, per a la mainada l’activitat serà gratuïta. Atès que no podem acceptar targetes de crèdit, millor que porteu efectiu, gràcies!

Us hi esperem!

Leave a Comment