Sant Jordi 2016

La rosa i el llibre

La rosa i el llibre

Enguany us volem convidar a celebrar la diada de Sant Jordi amb un dinar amb la resta d’amics de Les Quatre Barres, el dissabte 23 d’abril a les 14.00h. Ens reunirem al local de Solna on hem fet les darreres trobades (Wiboms väg 10). Per dinar tindrem amanida, pa amb tomàquet, formatge, embotit, i altres plats. Tampoc i faltaran el cafè i els postres.

En una diada tan assenyalada no hi poden faltar els llibres, per això en sortejarem un parell entre els assistents, i tampoc hi faltaran les roses, és clar!

El preu per als socis serà de 80 kr per als adults i gratis per a la mainada, per als qui no siguin socis serà de 100 kr els adults i 20 kr la mainada (si dinen). El preu no inclou el vi o la cervesa. Si pot ser pagueu per avançat al PlusGiro 970916-3, sinó també podeu fer-ho al local mateix en efectiu o amb Swish.

Podeu apuntar-vos com a molt tard el 21 d’abril, enviant un correu electrònic a info@lesquatrebarres.org. Aviseu si teniu alguna al·lèrgia o us cal menjar vegetarià o d’altre tipus.

En acabada la trobada podeu aprofitar per participar en qualsevol de les activitats culturals que ofereix el Kulturnatt Stockholm aquell mateix dia.

Us desitgem una bona diada!

Mapa:

Tags:

Leave a Comment