Sant Jordi 2018

La diada de Sant Jordi d’enguany la celebrarem amb una calçotada diumenge 22 d’abril a partir de les 13.00h. Com en les darreres ocasions, ho celebrarem al local de Solna situat a Wiboms väg 10 (per entrar-hi busqueu “holken” al porter automàtic). Primer, però, ens trobarem a un lloc proper on farem els calçots, darrere wiboms väg 7, com l’any passat.

El menú consistirà en:

  • Calçots (15-20 per persona), salsa romesco
  • amanida i quelcom per picar
  • carn a la brasa que farem després de coure els calçots
  • Cafè

Els llibres i les roses no hi faltaran, tal i com marca la tradició d’aquesta diada. Mentre fem el cafè sortejarem un llibre, signat pel seu autor, entre els assistents.

El preu serà de 180 SEK per als socis, 200 SEK per els qui no en siguin, i 90 SEK per a la mainada d’entre 6-12 anys (10 calçots).

Per apuntar-vos envieu un correu a info@lesquatrebarres.org. Com que tenim places limitades, a l’hora d’apuntar-se donarem preferència als nostres socis fins dissabte 14 d’abril (els qui no sou socis us posarem en una llista d’espera temporalment), a partir de diumenge 15 seguirem l’ordre estricte en què us hàgiu apuntat.
Tan bon punt us fem saber que teniu lloc, caldrà que feu el pagament per avançat al nostre compte PlusGiro: 970916-3 (s’haurà d’haver fet l’ingrés com a molt tard el 20 d’abril).

Feu-nos saber si teniu cap al·lèrgia, o si voleu menjar vegetarià.

Si podeu col·laborar d’alguna manera a preparar la calçotada (netejar, ajudar a fer els calçots, etc…), feu-nos-ho saber, us estarem molt agraïts.
Ah, si voleu podeu portar salsa romesco feta a casa vostra!

Benvinguts i bona diada!

Comments are closed.