Castanyada 2018

Tal i com tenim apuntat al calendari d’activitats, aquest dissabte 27 d’octubre, farem panellets per celebrar la castanyada!

A les 15.00h començarem a fer els panellets amb l’ajuda dels més menuts, i tothom que hi vulgui donar un cop de mà. Per a la mainada pot ser bo portar un davantal per no embrutar-se. Si voleu venir més tard, comptem que els tindrem acabats cap a les 16.00.

A partir de les 16.00h aprofitarem per fer petar la xerrada, beure cafè o te, i menjar els panellets que haurem fet.

Si hi voleu venir només cal que ens envieu un correu a info@lesquatrebarres.org, com a molt tard el dia abans, divendres 26, indicant quants adults i mainada sereu.

Com en d’altres ocasions ens trobarem al local situat a Wiboms väg 10, Solna. Per entrar al local, haureu de buscar “holken” al porter automàtic per tal que us puguem obrir. Un cop a dins heu de baixar dos pisos (o agafar l’ascensor fins a baix de tot).

El preu serà de 20 SEK per a socis, i de 30 per als qui no en siguin. Com sempre, per a la mainada l’activitat serà gratuïta. Millor que porteu efectiu (quantitat exacta si és possible, gràcies!). També podeu pagar amb Swish.

Tags:

Leave a Comment