Trobada cultural amb la Delegació del Govern als Països Nòrdics

Amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya del proper 11 de setembre, la Delegació del Govern als Països Nòrdics es complau a convidar-vos a l’acte Diàleg històrico-cultural entorn l’obra de Jaume Cabré.

L’esdeveniment es desenvoluparà al Museu de la Mediterrània d’Estocolm el mateix dia 11 de setembre a les 6 de la tarda. Comptarem amb la presència de Henrik Berggren, escriptor i historiador, i Stina L. Dabrowski, periodista de televisió, els quals conversaran sobre l’obra Les Veus de Pamano de l’autor J. Cabré, recentment traduïda al suec. L’obra està inspirada en la Catalunya de la postguerra civil.

Seria un plaer poder compartir aquest acte amb tota la comunitat catalana als països nòrdics. Per aquest motiu us agrairíem si poguéssiu fer difusió de l’acte a través del vostres contactes. L’acte està limitat a 100 places per la qual cosa es prega confirmació d’assistència. Adjunt trobareu la invitació i el programa perquè el podeu reenviar.

Per poder assistir a l’acte, només cal confirmar assistència a través del web de la Generalitat, o bé enviant un correu a la bústia de la delegació: delegation.se@gencat.cat

Comments are closed.