Assemblea General 2020

Dissabte 4 d’abril a les 14.00 teníem previst celebrar l’assemblea general de l’associació. Ateses les actuals circumstàncies degut a la pandèmia del COVID-19, som conscients que és força probable que no es pugui realitzar la reunió de manera presencial. Tanmateix, mantenim la data, i en principi farem la reunió de manera virtual via videoconferència. Al vostre correu electrònic us hem fet arribar un enllaç per poder accedir a la reunió, per a la qual cosa només us cal un ordinador amb connexió a internet, o bé un telèfon.

Més endavant us farem arribar la documentació necessària per a la reunió. Si la reunió es pogués fer de manera presencial ho avisaríem també amb un parell de dies d’antelació, i seria al local de Solna situat a Wiboms väg 10, on hem fet altres reunions abans.

Per contactar al comitè electoral, que és l’òrgan que proposa els membres de la junta directiva que s’ha d’escollir, podeu escriure a val@lesquatrebarres.org.

Moltes gràcies i esperem que hi pugueu participar!

Salut!

Tags:

Leave a Comment