Activitat per a La Marató de TV3

Aviat començarem les celebracions de Nadal i encetarem un nou any, que esperem sigui millor que el que deixarem enrere, però abans la tradició de l’associació ens marcava la tradicional torronada com la darrera trobada de l’any que, ateses les circumstàncies actuals, no podrem celebrar. A Catalunya, un altre esdeveniment típic de les setmanes prèvies a Nadal és la Marató de TV3, que aquest any han decidit dedicar-la a la COVID-19.

Atenent a la proposta de la Delegació de Catalunya als països nòrdics, la nostra associació participarà enguany en les activitats de la Marató de TV3 amb un qüestionari sobre particularitats i anècdotes relacionades amb Suècia.
Les connexions i intercanvis entre Suècia i Catalunya son múltiples amb aspectes comuns com el compromís, la iniciativa i la voluntat de tirar endavant, i d’altres que ens diferencien com la gastronomia, l’espontaneïtat i les relacions socials. L’anecdotari i curiositats sobre Suècia que recollim en aquest breu qüestionari, ens ajudaran a conèixer una mica millor aquest país mentre passem una bona estona junts i contribuïm a la Marató d’enguany.

Aquesta activitat la farem el dia 12 de desembre a les 19.00h a través de videoconferència. L’enllaç per connectar-s’hi i per respondre el qüestionari de manera digital el farem arribar en un correu de recordatori uns dies abans. Tothom és benvingut a participar-hi!
Com que nosaltres no recaptarem donatius, un prec que fem a tots els participants es que es comprometin, si poden i en la mesura que puguin, a fer una aportació directament al web de la Marató de TV3.

També aquest any podeu seguir la xerrada: “Suècia – Catalunya: hubs en ciències de la vida i tecnologia per al creixement i l’impacte social“, que la Delegació de Catalunya als països nòrdics ha preparat pel dia 10 de desembre.
Podeu trobar-ne més informació aquí:
http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/delegacions_govern/paisos-nordics/agenda/20201210-suecia-catalunya

Esperem veure-us el dia 12, i ben aviat així que puguem l’any vinent!

Salut i molt bones festes!

Tags: ,

Leave a Comment