Presentation av boken Tots els colors del negre

Genom att avslöja fascismens arvtagare i vårt land och infiltrera extremhögerns demonstrationer i Europa, presenterar Jordi Borràs sitt livs journalistiska gärning.

“Jag har korsat halva Europa för att försöka lära känna fienden, men ju fler svar jag hittar desto fler frågor ställer jag mig själv. Jag är fortfarande övertygad om mina ideal, men nu är det tydligt för mig att natten kommer att bli mycket mörkare än vi trodde. Vi befinner oss i den punkten som Antonio Gramsci definierade så väl: “Den gamla världen håller på att dö. Den nya är på väg att dyka upp. Och i denna klärobskyr dyker monstren fram.”

Lördagen den 30 april, kl 14.00, träffas vi i lokalen på Wiboms väg 10 i Solna för att höra Jordi Borràs presentera sin senaste bok: “Alla svarta färger”. Presentationen kommer att göras på katalanska. Författaren kommer att berätta om boken och om den nuvarande situationen för extremhögern i Europa och i synnerhet i vårt land, hur den är organiserad, vilket latent hot den utgör och varför det är nödvändigt, även idag, denna röntgengenomlysning av en rörelse som vi önskar att vi hade lämnat bakom oss för länge sedan.

För alla som vill kommer det att finnas böcker till försäljning.

Du kan också köpa boken “Days That Will Last for Years”, ett exceptionellt dokument om händelserna före och efter folkomröstningen den 1 oktober 2017.

Det blir kaffe och fika.

För att delta, skriv till oss på info@lesquatrebarres.org, eftersom vi har begränsat med platser.

Datum: Lördagen den 30 april 2022
Tid: 14.00-16.00
Plats: Wiboms väg 10
, Solna. För att komma in, leta efter “Holken” på porttelefonens display, så att vi kan öppna dörren. Gå ner två trappor när du väl är inne. Åker du hiss, åk ner till NK-våningen.

Leave a Comment