Presentació

Les Quatre Barres és una associació que es fundà a Estocolm el 1978 amb l’objectiu d’informar i donar a conèixer la cultura dels Països Catalans a Suècia, i per tal de fomentar l’intercanvi cultural entre les cultures catalana i sueca.

El Casal organitza regularment esdeveniments de tota mena, per a petits i grans, així també s’intenten celebrar les festes tradicionals catalanes al llarg de l’any.

Durant aquests trenta anys el Casal ha tingut l’oportunitat d’organitzar esdeveniments culturals de tota mena, des de conferències sobre llengua, art, arquitectura, viatges, activitats sobre gastronomia, concerts de música catalana, així com cursos de català per a catalans i suecs.

Les Quatre Barres està en contacte amb institucions dels Països Catalans, així com amb la Generalitat de Catalunya.

Leave a Comment